ÜRÜN VERİMLİLİĞİ VE KALİTE ARTIŞI İÇİN GRANDER
Yetiştirilen tarım ürünlerinin genellikle 3/2’si sudur. Bu sebeple ürünün bünyesinde ki su kalitesi, ürün kalitesini direkt etkilerken, bitkisel hastalıklarında azalmasına sebep olur.
• Topraktaki minerallerin çözünme oranını artar.
• Bitkinin gelişimi hızlanır.
• Yapıları daha canlı ve güçlü olur.
• Bitkilerdeki her çiçek ürüne dönüşür.
• Gözle görülecek ölçülerde hasat artışı olur.
• Ürün kalitesi artar.
• Bitkilerdeki mantar hastalığı oluşmaz.
• Gübre ve kimyasal kullanımı azalır.
• Toprağın elverişli kalmasını sağlar.
• Sulama sistemlerinde kireçlenme etkisi azalır.
• Sulama sistemlerinde meydana gelen biyofilm oluşumu geriler.
• Bakım ve temizlemeye gerek duyulmaz.